VerTV

T’interessa el tema de poder mirar partits de futbol en streaming via Linux, però et ralla mirar-ho directament des del navegador? Doncs ahir em van recomanar un programet, que permet veure canals de TV per Internet via streaming, mitjançant sopcast, es una especie de script, que ens permetrà obrir url’s de sopcast mitjançant el Totem, el VLC o el mPlayer segons ens interessi i allà portar el streaming de la tele.

Es molt practic per a partits de futbol de pago, ja que gracies a la pagina www.rojadirecta.com aconseguirem els links de SopCast que emeten aquests partidets jeje.

L’autor ha empaquetat el script en .deb i .rpm per als gestors mes comuns de les nostres distribucions Linux, a la seva pagina trobareu el necessari i les instruccions a seguir.

Pagina de l’autor de VerTV

Però no nomes de futbol es viu, així que si us interessa aquí us adjunto també una llista de canals amb les respectives url sopcast “para bosaaal miamol”

Channel List

EDIT: Mireu sovint la pàgina de l’autor amb el tag Ver la Tele, perquè està fent canvis constants!!
EDIT2: Per no semblar un ranci de merda, he de dir que vaig conèixer de l’existència del programa gracies a l’Oriol Castellví. Que si no em mata! jeje

3 respostes a «VerTV»

Deixa un comentari