Projecte Xtreamer IV: Tunning Xbmc

Un cop tenim instal·lat el XBMC és el moment de fer-li fer el que volem! i alhora també poder aprendre alguna cosa que no sabem que fa i adaptar-la.

Comandament a distància

Com ja he comentat, vaig tenir problemes amb els botons del comandament, si bé alguns funcionaven, d’altres no feien el que jo volia o fins i tot executaven la porqueria de MCE!! En definitiva, necessitem modificar el seu comportament i personalment, per els anys que porto utilitzant el xbox dvd remote, vull “emular” un comportament similar o al ser configurable poder-lo millorar.

* Problema extra! S’engega la xbox 360 quan premo el botó de Power del comandament (Merda de MCE) XD

Opcions Configurar el comandament MCE o fer servir el de la Xbox:

Add-ons, Scripts i Themes

Doncs aquest apartat ha estat molt més fàcil del que em pensava. Resulta que des de la versió 10, es poden descarregar directament els plugins, scripts i themes  des del propi xbmc, per tant, simplement hem de navegar i descarregar des del comandament a distància. Per fer-nos una idea, es baixa el contingut del repositori oficial (navegable des de PC via GitBrowser) a les carpetes plugins, scripts i skins

http://xbmc.git.sourceforge.net/git/gitweb-index.cgi

Jo personalment de moment he instal·lat:

Audio

M’interessa poder escoltar l’àudio sortint des de l’HDMI perquè soni des de la tele, però també m’interessa que surti tot des del jack d’àudio (3,5mm), per poder “executar” musica des de l’iPhone i no necessitar la tele engegada per escoltar-la :D aquest tema però ja es tracta de configuració de windows.

Windows

Xbmc

També m’interessa poder afegir RSS de podcasts, per poder-los escoltar per streaming.
Si tot funciona bé, amb això en tenim prou, si tinc algun problema, suposo que escriuré algun “article” més al respecte del xbmc. També seran candidats a article si descobreixo nous plug-ins o coses que no coneixia! :D El següent pas ja serà passar als emuladors :D seguit atents al Projecte Xtreamer.

Deixa un comentari