iPhone + Google Calendar

L’article el tenia en draft i com sempre, vaig tant tard que quasi no serveix, ja que Google acaba d’anunciar el seu servei de Sync . Tot i així el servei encara esta nomes limitat a un sol calendar (el nostre principal), per tant parufito per acabar l’article i així quedar-me tranquil, i poder explicar com faig actualment, per a sincronitzar els meus diversos calendaris de Google, tant personals, com els externs.

Primer de tot parlaré dels calendaris personals, als que ens interessa llegir i escriure des del propi calendari del iPhone, això (fins que Google no millori el seu servei) ho he resolt gracies a NuevaSync, aquest ens permet vincular una compta de Google i la converteix a una compta Exchange, la tecnologia de Moco$oft que permet pujar i baixar notes del calendari i que sempre estiguin sincronitzades.

El problema, es que aquest mètode, nomes ens permet sincronitzar calendaris dels que som propietaris.

Per a poder sincronitzar els calendaris externs, ja es mes complicat, primer de tot, necessitem tenir Jailbreak, cosa mes complicada ;)

Llavors, ens baixem un programa, que es diu NemusSync i que permet també la sincronització amb Google Calendar. El problema que te aquest, es que hem de fer les sincronitzacions manualment i no es fan automàticament com amb Exchange (per això barrejo els 2 mètodes).

Un cop instal·lat, en aquest, li configurem la nostra compta Google, però nomes escollirem els calendaris externs, deixant la gestió (escriptura/lectura) al calendari del iPhone i la “escriptura al calendari” a la sincronització manual de NemusSync.

Així amb aquests dos, tenim per un cantó la sincronització automàtica des del propi calendari, i d’una forma mes rudimentària, la sincronització de calendaris externs (com que no tenim permisos d’escriptura, no molesta tant).

Espero que us serveixi, mentrestant  esperem que Google acabi de millorar el seu Sync i que ens permeti directament agafar tots els calendaris que tenim a la nostra compta, això facilitara les coses i ens traurà maldecaps!

Links d’interès:

Deixa un comentari