El meu Resum del E3

Doncs tampoc em voldria esplaiar gaire, sincerament em va deixar bastant desmotivat ja amb les consoles i el seu futur, cosa que expliquen molt bé a aquest article d’opinió de GameOver a Eurogamer, que comparteixo totalment.

Així que enmig de tanta desil·lusió posaré algun vídeo de les coses que m’han cridat l’atenció (ja coneixeu el meu estil alhora d’escollir jocs, amant de la portàtil i de jocs estranys).

3DS

Luigi Mansion

Si, m’ha enamorat, de tot el que s’ha vist és el que espero amb més ganes, però no surt fins a finals d’any. Tocarà esperar!

Castlevania Lords of Shadow – Mirror of Fate

Per culpa d’en Jan ahir esperant l’última conferència em va entrar “mono” de jugar a un Castlevania i la veritat es que aquest m’ha seduït molt! :D em recorda els mítics de GBA (Circle of the moon i Armony of Dissonance)

Epic Mickey: Power of Illusion

Només mirar el vídeo, si havíeu jugat al Mickey en GameGear o Aladdín de megadrive, ja esteu perduts, mireu mireu!

New Super Mario Bros. 2

Es van presentar 3!! si si 3! 3 Marios al e3! una exageració pel meu gust… a sobre no sóc massa fan de la saga “New” el de DS em va semblar original, però considero que n’abusen i es perd una mica la “gràcia” de Mario Bros. afegint tantes novetats (però d’aquí els deu venir el prefix New ;)).

En definitiva, que com a malalt del Mario n’he d’escollir un i entre tots, em quedo amb aquest:

Wii U

Decepció? no sabria com dir-ho, més que decepció, estic veient que estic desenganyat amb TOTES les consoles ja no m’agraden ni m’atreuen com abans i segueixen uns camins que no són els que em van portar a que m’agradés aquest mundillo.

I no vull dir que no puguin sortir coses divertides eh! Jo per més estrany que us pugui semblar, m’ho he passat molt bé jugant al Wii Sports.

En fi, un vídeo resum de la Wii U i decidiu vosaltres ;)

Zombie U

M’agradaria destacar aquest joc, simplement perquè em va semblar una mica “hardcore” però amb idees molt originals amb el nou comandament de la Wii U. Bàsicament em va fer molta gràcia el moment en que hem d’obrir una porta amb un codi:

Third Parties

Need For Speed

Aquest és el joc que em “quedo” fora de Nintendo i portàtils. Està fet per Criterion, els creadors de Burnout i sembla una barreja entre Burnout Paradise i el Need For Speed: Hot Pursuit, que havien fet ells també. Sembla més amè alhora de passejar per la city (es feia una mica avorrit a mesura que avançaves a Burnout Paradise) i sembla que n’hereti en canvi els TakeDowns i Nitro.

WatchDogs

I per acabar el que diuen que ha sigut el guanyador del e3 així que s’ha de compartir! ;)

2 respostes a «El meu Resum del E3»

  1. Home, més que de jocs estranys, diria que de jocs de sempre XD

    A mi els jocs de plataformes clàssics ja no em diuen res. Els veig tant bàsics. Veig que a tu encara t’agraden. Suposo que és la nostalgia de l’infantesa XD

  2.  No només els plataformes, dels que només m’agrada el mario :P i ultimament com comento, en fan masses pel meu gust

    Jo disfruto amb jocs com KuruKuru Kururin, Wario Ware, Rhythm Tengoku, Ouendan, Angry Birds… A estils així em refereixo quan dic això de jocs estranys ;)

Deixa un comentari